Hitlerin hevoset: Tositarina taidekaupan pimeältä puolelta

Kirjailija: Arthur Brand Lukija: Jukka Pitkänen

Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat
Tieto
True crime

TRILLERIMÄINEN TOSITARINA MERKILLISESTÄ TAIDEVARKAUDESTA Adolf Hitler teetti vuonna 1938 kansliansa edustalle valtavat hevospatsaat, jotka veisti hänen suosikkinsa Josef Thorak. Vuonna 2014 taiteentuntija ja yksityisetsivä Arthur Brand kuuli huhun: veistokset eivät tuhoutuneetkaan liittoutuneiden vallatessa Berliinin, vaan ne onnistuttiin kätkemään. Nyt niille etsittiin vaivihkaa varakasta ostajaa. Brand lähti jäljittämään Hitlerin hevosia: hän varjosti uusnatsiliikkeen johtohahmoja, penkoi arkistoja ja lähetti koodattuja viestejä. Lopulta hän auttoi Saksan poliisia virittämään ansan. Tästä kaikesta Brand kirjoitti teoksen, jonka äärellä unohtaa lukevansa raporttia tositapahtumista; pikemmin se on yhdistelmä vakoojatrilleriä ja veijariromaania.

Mistä äänikirjan Hitlerin hevoset: Tositarina taidekaupan pimeältä puolelta löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Hitlerin hevoset: Tositarina taidekaupan pimeältä puolelta
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Hitlerin hevoset: Tositarina taidekaupan pimeältä puolelta ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Hitlerin hevoset: Tositarina taidekaupan pimeältä puolelta ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot